Physiotec tietosuojailmoitus - Kotikuntoilu Ohjelma

v2.1 Toukokuu 2021

Physiotecilla tiedostamme yksityisyydensuojaa koskevat velvollisuutemme, koskien myös asiakkaitamme. Tässä tietosuoja lausunnossa olemme tuoneet esille tavat, joilla käsittelemme henkilötietoja.

Jos sinulla on lisää kysyttävää tai huolenaiheita henkilötietojen suojauksesta, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme.

Tämä tietosuojailmoitus selventää, kuinka Physiotec käsittelee sinulta keräämiämme henkilötietoja. Physiotec saattaa saada henkilökohtaisia ​​tietoja eri tilanteissa:

  • A. olet verkkosivustomme käyttäjä
  • B. olet Kotikuntoilu Ohjelma-ohjelmiston asiakas / luvanhaltija
  • C. olet Kotikuntoilu Ohjelma-ohjelmiston käyttäjä
  • D. otat yhteyttä tukihenkilöstöön sähköpostitse tai puhelimitse

Jokaisessa näistä tilanteista tämä tietosuojailmoitus vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä tietoja meillä on?
  • Kuinka hankimme tietosi?
  • Kuinka käytämme tietojasi?
  • Kuinka tallennamme tietojasi?
  • Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi?
  • Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä?
  • Kuinka voit ottaa yhteyttä asianomaisiin tietosuojaviranomaisiin?

A. Olet verkkosivustomme käyttäjä

Tässä osassa selitetään Physiotecin suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, jos olet tekemisissä kanssamme verkkosivustomme kautta, muuten kuin kirjautumalla sisään jo olemassa olevana käyttäjänä.

Sivustoltamme löydät tietoja sekä Physiotecista, että sen tuotteista ja palveluista. Annamme myös verkkokävijöillemme mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssamme, pyytää tietoja tai tehdä valituksen, rekisteröityä ohjelmistomme ilmaiseen kokeiluun tai saada pääsyn opiskelijana.

Viestit, pyynnöt ja valitukset

Jos lähetät meille viestin, pyynnön tai valituksen verkkosivustollamme olevien lomakkeiden kautta, pyydämme sinua antamaan joitain tietoja, voidaksemme vastata sinulle nopeasti, hyvissä ajoin ja henkilökohtaisesti. Tallennamme seuraavat henkilötiedot:

  • etu- ja sukunimesi
  • edustamasi yrityksen
  • Sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • maasi
  • meille lähettämäsi viestin (vapaassa tekstikentässä)

Tallennamme nämä tiedot pilvipohjaiseen asiakkuudenhallinta järjestelmäämme (CRM, Customer Relationship Management), jotta voimme vastata viestiisi ja pystyäksemme tukemaan sinua tehokkaasti ylimääräisen viestinnän yhteydessä. Säilytämme näitä tietoja 3 vuoden ajan ensimmäisen yhteydenoton päättymisen jälkeen.

Hakemus ilmaiseen kokeiluun tai opiskelija pääsyyn

Jos haet ohjelmistomme ilmaista kokeilua tai haet opiskelijan lisenssiä, pyydämme sinua toimittamaan tietoja, jotta voimme arvioida ja käsitellä pyyntösi. Tallennamme seuraavat henkilötiedot:

  • etu- ja sukunimesi
  • edustamasi yrityksen
  • oletko ammattilainen vai potilas (ilmaisen kokeilun tapauksessa)
  • koulusi nimen(opiskelija pääsyn tapauksessa)
  • Sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • maasi
  • kaikki meille lähettämässäsi viestissä olevat henkilötiedot (vapaa teksti) (ilmaisen kokeilun tapauksessa)

Tallennamme nämä tiedot pilvipohjaiseen CRM (Customer Relationship Management)-järjestelmäämme voidaksemme tarkistaa, onko sinulla oikeus ohjelmistomme kokeilu- tai opiskelijalisenssiin, ja tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisen tilin. Jos sinusta tulee asiakas kokeilu kokemuksesi perusteella, säilytämme tietojasi käyttöoikeuden ajan. Jos päätät olla ostamatta Kotikuntoilu Ohjelmaamme, pidämme tietosi voidaksemme kertoa sinulle Kotikuntoilu Ohjelmamme asiaan kuuluvasta kehityksestä, ellet kehota toisin.

B. Olet Kotikuntoilu Ohjelma-ohjelmistomme asiakas / luvanhaltija

Tässä osassa kerrotaan, miten Physiotec käsittelee henkilötietojasi, jos olet Physiotecin nykyinen asiakas ja Kotikuntoilu Ohjelma -ohjelmistomme luvanhaltija. Tällöin saatamme saada henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme / tukihenkilöstöömme sähköpostitse tai puhelimitse tai kolmansien osapuolten työkaluilla, joita Physiotec käyttää yhteydenotto- ja laskutustarkoituksiin.

Keräämämme henkilötiedot ovat:

  • etu- ja sukunimesi
  • edustamasi yritys
  • Sähköpostiosoitteesi
  • fyysinen osoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • maasi
  • maksutiedot (esim. luottokortti, pankkitilitiedot, PayPal-tilitiedot)
  • kaikki henkilötietosi meille lähettämissäsi viesteissä

Jos päätät valtuuttaa muiden käyttäjien pääsyn käyttämään Physiotec-lisenssiäsi, voit lisätä uuden käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja tai pyytää lisäämään käyttäjän toimittamalla henkilökohtaisia ​​tietoja Physiotec-tukihenkilöstölle. Käyttöliittymän hallinnassa tämä rajoittuu toisen käyttäjän nimeen, sähköpostiosoitteeseen, puhelinnumeroon ja työpaikkaan.

Käsittelemme näitä tietoja voidaksemme noudattaa sopimusta kanssasi luvanhaltijana ja määritellä käyttäjätilit sinun pyyntöjesi mukaisesti. Säilytämme nämä tiedot käyttöoikeutesi ajan.

C. Olet Kotikuntoilu Ohjelma-ohjelmiston käyttäjä

Tässä osassa kerrotaan Physiotecin suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä, jos sinä - yhden luvanhaltijan asiakkaana tai potilaana - käytät Kotikuntoilu Ohjelma -ohjelmistoamme.

Lähtökohtaisesti huomautamme, että käsittelemme henkilötietoja vain luvanhaltijoiden ohjeiden mukaan, jotka ovat terveydenhuollon laitoksia, terveydenhuollon ammattilaisia ​​tai mitä vain vastaanottoja. Ne määrittelevät käsittelyn tavoitteen ja keinot ja ovat ensisijaisia ​​henkilötietojesi kerääjiä. Physiotec kehittää, toimittaa ja ylläpitää Kotikuntoilu Ohjelma -ohjelmistoa ja isännöi harjoitustietoja, mukaan lukien henkilökohtaiset tietosi. Katso myös sen laitoksen tai käytännön tietosuojailmoitukset, joka antoi sinulle pääsyn ohjelmistoon (luvanhaltijamme).

Mitä tietoja meillä on?

Tietosuojalainsäädännössä Physiotec on prosessori, lisenssinsaajamme ovat rekisterinpitäjiä.

Jos käytät kotiharjoitteluohjelmaa luvanhaltijan kautta, Physiotecillä on seuraavat henkilötiedot:

  • Henkilötunnistetiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
  • Terveydenhuollon ammattilaisen nimi ja sähköpostiosoite
  • Terveydenhuollon laitos, johon olet rekisteröitynyt potilaaksi
  • Harjoitusohjelma
  • Harjoitusohjelman edistymistiedot (jotka käyttäjä itse kirjoittaa sovellukseen)
  • Asiakirjoihin, kuviin tai videoihin sisältyvät mahdolliset muut henkilötiedot, jotka sinä tai terveydenhuollon ammattilainen päätät ladata tilillesi.

Kotikuntoilu Ohjelma -ohjelmistolla on mahdollisuus muuttaa henkilökohtaiset tietosi nimettömiksi. Luvanhaltijan on tehtävä valinta, aktivoidaanko tämä vaihtoehto. Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen saadaksesi lisätietoja.

Kuinka hankimme tietosi?

Kotikuntoilu Ohjelma on suunniteltu sinulle ja terveydenhuollon ammattilaiselle sopimaan räätälöitystä liikuntaohjelmasta ja pystyäksesi seuraamaan edistymistä. Ohjelmistomme avulla annat terveydenhuollon ammattilaiselle tietoja hoitotukeen. Hankimme henkilötietoja, kun:

  • Terveydenhuollon ammattilainen luo sinulle käyttäjätilin ohjelmistoon ja syöttää henkilötietosi
  • Terveydenhuollon ammattilainen päivittää tilisi (esim. Sähköpostiosoite, puhelinnumero) tai annat / lisäät edistymistietosi
  • Terveydenhuollon ammattilainen tallentaa henkilötietojasi sisältäviä asiakirjoja, kuvia tai videoita tilillesi
  • Lataat tilillesi henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja, kuvia tai videoita

Kuinka käytämme tietojasi?

Physiotec käsittelee tietojasi, jotta voimme:

  • Antaa sinun käyttää ohjelmistoamme ja hallita tiliäsi.
  • Voit rekisteröidä edistymistietosi tilillesi.
  • Antaa sinun ja terveydenhuollon ammattilaisen luoda räätälöidyn liikunta- ja hoitomenetelmän ja mahdollistaa edistymisesi seuraamisen.
  • Tarjota palvelujamme luvanhaltijoiden kanssa sovitulla tavalla.

Physiotec ei käytä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin.

Physiotec ei jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta:

a. alihankkijoita, jotka tarjoavat ohjelmistomme käytön ja tietojen varastoinnin:

  • AWS
  • Google Cloud
  • Calendly online-varausjärjestelmä

Näiden palveluntarjoajien kanssa Physiotecilla on voimassa tietosuojasopimukset.

b. paikallisia edustajia, joiden kanssa voimme jakaa organisaatiosi yhteystietoja voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä.

Näiden edustajien kanssa meillä on viralliset sopimukset.

Jos terveydenhuollon laitos päättää käyttää Physiotecia integroituna sähköiseen potilastietojärjestelmäänsä (EMR, Electronic Medical Records), on mahdollista, että joitain henkilötietoja (esim. PDF-tiedosto liikuntaohjelmasta, jossa on nimesi) tallennetaan kyseiseen järjestelmään osana terveyspapereitasi. Katso myös terveydenhuollon laitoksesi EMR-ohjelmiston tietosuojalausunto.

Kuinka käsittelemme ja tallennamme tietojasi?

Jos olet lisenssinsaaja Isossa-Britanniassa, potilastiedot (katso C) tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Isossa-Britanniassa. Luvanhaltijan henkilökohtaiset tunnistetiedot (katso B) tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Kanadaan.

Jos olet lisenssinsaaja Euroopan talousalueella, potilastiedot (katso C) tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Saksassa. Luvanhaltijan henkilökohtaiset tunnistetiedot (katso B)lennetaanAWS-palvelinkeskukseen Kanadaan.

Jos olet lisenssinsaaja Australiassa, potilastiedot (katso C) ja luvanhaltijan henkilötodistukset (katso B) ja tiedot tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Kanadaan.

Jos olet lisenssinsaaja Kanadassa, potilastiedot (katso C) ja luvanhaltijan henkilötodistukset (katso B) ja tiedot tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Kanadaan.

Jos olet terveydenhuollon laitoksen asiakas Pohjois-Amerikassa tai muussa maassa, jota ei ole erikseen lueteltu yläpuolella, potilastiedot (katso C) tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Ohiossa, Yhdysvalloissa. Luvanhaltijan henkilökohtaiset tunnistetiedot (katso B) tallennetaan AWS-palvelinkeskukseen Kanadaan.

Tuki- tai vianmäärityssyistä Kanadan Physiotecin henkilökunta voi käyttää kotiharjoitusohjelmassa olevia tietojasi. Physiotecin henkilöstöllä Euroopassa on rajoitettu pääsy vain eurooppalaisten asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja sisältäviin lupiin. Koko henkilökuntamme on sitoutunut luottamuksellisuuteen ja salassapitoon.

Physiotec säilyttää henkilötietojasi ajanjakson ajan, joka perustuu luvanhaltijamme ohjeisiin. Poistamme tietosi, kun luvanhaltijamme on kehottanut meitä tekemään niin.

D. Otat yhteyttä tukihenkilöstöömme sähköpostitse tai puhelimitse

Jos otat meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, tukihenkilöstömme palvelee sinua. Viestisi tai pyyntösi luonteesta riippuen sinua pyydetään antamaan tietoja, joita tarvitsemme parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi. Nämä tiedot voivat koskea (mutta eivät rajoitu) seuraaviin tietoihin:

  • etu- ja sukunimesi
  • edustamasi yritys
  • vastaanotto, jossa sinua hoidetaan (tarvittaessa)
  • Sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • pyyntösi / kysymyksesi tiedot

Tietojen, joita sinua pyydetään toimittamaan, tarkoituksena on ainoastaan tarjota sinulle parasta mahdollista tukea. Tallennamme nämä tiedot pilvipohjaiseen CRM (Customer Relationship Management)-järjestelmäämme ja säilytämme tiedot yhden vuoden ajan pyynnön täyttämisen jälkeen. Jos olet nykyinen asiakas, säilytämme tiedot käyttöoikeussopimuksen ajan.

Kuinka henkilötiedot suojataan?

Physiotec käsittelee tietojasi turvallisesti. Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja järjestelmälliset toimenpiteet varmistaaksemme hallussamme olevien tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden.

Henkilökuntamme on koulutettu vakaisiin tietosuoja periaatteisiin, ja olemme toteuttaneet teknisiä ja järjestelmällisiä turvatoimenpiteitä asiakkaidemme tietojen suojaamiseksi. Suhtaudumme yksityisyyteen liittyviin asioihin vakavasti ja ylläpidämme vankkoja käytäntöjä tietoturvan ja yksityisyyden suojaamisessa. Kaikki työntekijät ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset.

Varmistamme, että tietosi on tallennettu luotettujen kumppaneiden palvelimille, jotka sijaitsevat Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai EU:ssa. Toimipisteemme on Kanadassa ja noudatamme liittovaltion ja maakuntien tietosuojalakia (erityisesti henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskeva laki (PIPEDA, Personal Information Protection and Electronic Documents Act), sekä asiakkaillemme sovellettavaa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR, General Data Protection Regulation) ja Ison-Britannian GDPR:ää Euroopan talousalueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi?

Physiotec haluaa varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi.

Edellä mainituissa tilanteissa B ja C, Physiotec on henkilötietojen käsittelijä. Jos haluat käyttää mitä tahansa alla mainituista oikeuksista, ota yhteyttä terveydenhuollon laitokseen, terveydenhuollon ammattilaisiin tai terveydenhuollon vastaanottoon (luvanhaltijamme), jotka ovat toimittaneet sinulle pääsyn ohjelmistoomme. Henkilötietojesi rekisterinpitäjänä he ovat ensimmäinen yhteyspiste ja vastuussa pyyntöösi vastaamiseen. Kun laitos kehottaa tekemään niin, Physiotec auttaa pyyntösi käsittelyssä.

Tilanteissa A ja C, Physiotec on henkilötietojesi rekisterinpitäjä ja näin vastuussa pyyntösi käsittelystä asianmukaisesti, jos käytät rekisteröidyn henkilön oikeuksia. Voit ottaa yhteyttä tukipalveluumme auttaaksemme sinua tässä.

Jokaisella rekisteröidyllä (henkilö, jolle henkilökohtaiset tiedot kuuluvat) on oikeus seuraaviin:

Oikeus saada tietoja- Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä kopioita henkilötiedoistasi.

Oikeus oikaisuun- Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan kaikki virheellisiksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää täydentämään tiedot, joiden uskot olevan puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen- Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjää poistamaan henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä- Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä- Sinulla on oikeus vastustaa rekisterinpitäjän henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen- Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjää siirtämään keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Evästeet

Käytämme evästeitä tehdäksemme verkkosivustomme vierailun houkuttelevaksi ja mahdollistaaksemme tiettyjen toimintojen käytön.

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan ja tallennetaan laitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Physiotecin verkkosivusto käyttää seuraavia evästeitä:

  • Toimintoevästeet
  • Markkinointievästeet
  • Mittausevästeet

Toimintoevästeitä tarvitaan verkkosivuston moitteettoman toiminnan takaamiseksi istunnon aikana. Käytämme markkinointievästeitä voidaksemme tarjota sinulle viestejä ja palvelutarjouksia. Mittausevästeitä käytetään tilastojen ja määrällisten tietojen hankkimiseen verkkosivustomme käytöstä ja käyttäjien kokemuksen parantamiseksi myöhemmin näiden tietojen perusteella.

Kaikista evästeistä paitsi toimintoevästeistä vaaditaan etukäteen antamasi suostumus. Voit antaa tai evätä suostumuksesi (‘opt-in’) evästepalkkiin, joka avautuu, kun vierailet sivustollamme ensimmäisen kerran. Alkuperäisen valinnan jälkeen voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa evästeiden suostumushallintajärjestelmässämme. Sieltä löydät myös tarkempaa tietoa:

  • Physiotec käyttää evästeitä ja (jos mahdollista) mukana olevia kolmansia osapuolia
  • mitkä evästeet edellyttävät suostumustasi ja miten suostumus voidaan antaa tai peruuttaa
  • mitä tarkoitusta evästeet palvelevat
  • kuinka kauan evästeitä säilytetään

Voit myös määrittää selaimesi asetukset mieltymystesi mukaan ja esimerkiksi kieltäytyä hyväksymästä kolmannen osapuolen evästeitä tai kaikkia evästeitä. Huomaa, että et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja, jos päätät kieltäytyä tietyistä evästeistä.

Sosiaalisen median linkit ja linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustomme käyttää 'painikkeita' muodostaakseen yhteyden sosiaalisen median kanaviin (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest). Napsauttamalla näitä painikkeita sinut ohjataan Physiotec-läsnäoloon kyseisessä sosiaalisessa mediassa. Nämä painikkeet, joille sosiaalisen median yritykset ovat itse kehittäneet koodin, voivat sijoittaa kolmannen osapuolen evästeitä. Lisätietoja näistä evästeistä, saat kyseisen sosiaalisen median kanavan tietosuojakäytännöistä.

Tiedotustarkoituksia varten verkkosivustollamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Meillä ei ole vaikutusta tapaan, jolla näiden sivustojen omistaja käsittelee tietojasi, jos jätät henkilötietosi sinne. Haluamme ohjata sinut kyseisen organisaation tietosuojakäytäntöön saadaksesi lisätietoja.

Muutokset

Tämä tietosuojailmoitus voi muuttua. Tarkista verkkosivustomme säännöllisesti uusimman version saamiseksi.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai valituksia henkilötietojesi suojaamisesta, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan:

Karen Goyette
9082-5902 Quebec Inc dba Physiotec
110 Boul. Springer CP 850
Chapais, Québec, G0W 1H0
Canada
001-866-301-3439

Kuinka ottaa yhteyttä asianomaisiin viranomaisiin

Haluat ehkä myös ottaa yhteyttä paikallisiin valvontaviranomaisiin, jos sinulla on kysyttävää tai valituksia henkilötietojesi suojaamisesta, kuten Kanadan tietosuojavaltuutetun toimistoon tai Ison-Britannian tietoasiamiehen toimistoon (ICO, Informacion Commissioner's Office).